Nagymamáink receptje

Nagymamáink receptje

Rizs kolbászkák

2016. október 03. - Kovács Jácint

Rizs kolbászkák

 

Hozzávalók:

  • Rizs 30 dkg
  • Borjú darálthús 40dkg
  • Bors 
  • Tojás 5-6 db
  • Liszt
  • Zsemlemorzsa
  • Olaj

 

Elkészítés:

30dkg főtt rizst összekeverünk, 40dkg fiatal borjú darált hússal, sóval, borssal és 2 tojássárgájával. Kis kolbászkákat formálunk belőle, majd lisztbe, tojásba, és zsemlemorzsába forgatom és bő olajba kisütöm.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://samsonapa.blog.hu/api/trackback/id/tr7111762837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása