Nagymamáink receptje

Nagymamáink receptje

Deák Ferenc pecsenye

2016. szeptember 13. - Kovács Jácint

Deák Ferenc pecsenye

 

Hozzávalók;

  • marhahús (fehérpecsenye) 0.5 kg
  • sárgarépa 2db
  • hagyma 1db
  • bors
  • zsír 25dkg
  • ecet

 

Elkészítése;

Marhahúsból szép fehérpecsenyét megspékelünk, fazékba tesszük, rá sárgarépa karikákat, egy hagymát, sót, borsot, negyed kg zsírt és ecetet, azután fedő alatt puhára pároljuk, vékony szeleteket vágunk belőle és minden habarás nélkül, csak a maga barna levét öntjük rá, és sült burgonyával tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://samsonapa.blog.hu/api/trackback/id/tr4811702057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása