Nagymamáink receptje

Nagymamáink receptje

Hússajt

2016. szeptember 13. - Kovács Jácint

Hússajt

Hozzávalók;

  • Sertéshús 0.5 kg
  • tojás 6db
  • olaj 4 evőkanál
  • mustár 1 evőkanál
  • ecet
  • bors
  • cékla
  • aszpik
  • vaj
  • burgonya 60dkg

 

Elkészítés;

 4db keményre főtt tojás sárgáját tálba tesszük, és elkeverjük 4 kanál olajjal, egy kanál mustárral, kevés ecettel, sóval, és borssal. A tojás fehérjét és a sült vagy főtt húst apróra vágjuk, majd összekeverjük az előbb elkészített mártással, és addig gyúrjuk, míg a masszának kemény állaga nem lesz. Ezután formába tesszük, és sulyokkal préseljük. főtt tojással, céklával, és aszpikkal díszítjük. Köretnek vajban sült burgonyát tálaljunk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://samsonapa.blog.hu/api/trackback/id/tr3911701729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása